Creative Workshops

Ik verzorg workshops in kunst/cultuurdisciplines: drama, beeldende vorming, muziek of mengvormen daarvan, voor bedrijven, scholen, of teams die creativiteit wil leren inzetten en gebruiken:

 • om blij van te worden
 • sociaal handiger te zijn
 • een hobby te ontwikkelen
 • een team te versterken
 • meer zelfvertrouwen te krijgen
 • zichzelf te durven zijn
 • iets moois te maken
 • te leren spreken in een groep
 • zichzelf uit te dagen
 • om nieuwe invalshoeken te ontdekken
 • om de wereld van een andere kant te leren zien…etc

Voor wie?

Zowel scholen, bedrijven, als particuliere groepen kunnen terecht bij Wisselkind Creative Coaching voor een workshop. Workshops voor u of uw bedrijf kunnen in overleg op maat worden gemaakt, of aangepast. Voor een creatieve workshop kom ik graag bij u op locatie.

Kleine groepen tot 6 personen kunnen naar verwachting vanaf schooljaar 2024-2025 ook terecht in mijn atelier in Pernis, Rotterdam.

Workshops (in overleg aan te passen en uit te breiden)

Me-minders tekenen – me-minders zijn tekeningen die je eraan helpen herinneren wat jouw persoonlijke kwaliteiten zijn. Ze zijn een grappige, luchtige en gezellige cartoon waarbij jij jezelf toespreekt als beste vriend in tekst, gecombineerd met beeld. Tijdens de workshop leer jij, samen met anderen, je kwaliteiten en superkrachten kennen en/of vieren. Hiervoor maken we gebruik van werkvormen en spelvormen uit SOVA trainingen en dramamethodes die lekker veel positieve energie geven. Me-minders tekenen duurt een dagdeel van 4 uur (2x twee uur + pauze) en kan doorgaan met teams/klassen/groepen van 10 tot 50 personen bij jou op de locatie. Zin om met je eigen groepje vrienden me-minders te tekenen? Neem dan even contact met mij op voor de mogelijkheden en tarieven!

Kosten per persoon incl. materiaal: €25,- ex BTW (jongeren onder de 21 zijn vrijgesteld van BTW) Aanpassingen mogelijk (hiervoor geldt een ander tarief in overleg)

Monica Janssen ’21

Alles heeft een ritme – de waan van de dag zorgt er vaak voor dat we uit ons natuurlijke ritme raken. In deze workshop, vindt je, samen met de groep, je eigen ritme en leer je opgaan in elkaars flow. Het is een workshop van weinig woorden, veel daden. Een workshop waarin je leert voelen zonder er moeilijk over na te denken. Een swingende boost voor je zelfvertrouwen en het vertrouwen in je groep, ieder in zijn eigen kracht en met de eigen kwaliteiten om het geheel aan te vullen en samen uiteindelijk tot een ritmische climax te komen. Een echte teambuilding activiteit, zonder te veel poespas! Alles heeft een ritme is een 2 uur durende workshop, waarbij de tijd voorbij vliegt! Voor groepen/teams/klassen van 10 tot 50 personen.

Kosten per persoon, incl. materiaal: €15,- ex BTW (jongeren onder de 21 zijn vrijgesteld van BTW) Aanpassingen mogelijk (hiervoor geldt een ander tarief in overleg)

Stemeffecten – Een workshop helemaal op maat en naar de wensen van de groep ingericht. Of je nou houdt van metal of niet. Voor liefhebbers van metal, of mensen met serieuze vragen over de technieken achter effecten kan het een interessante groepsles zijn. Zelf doen, tips en trucs en luisteren nar elkaar zodat je verder komt in je ontwikkeling als vocalist.

Brullen en grommen – Deze workshop is in te richten als gezellige groepsactiviteit of een serieuze, maar knotsgekke teambuilding. Bedoeld om jezelf en elkaar eens van een andere kant te leren kennen.