Wisselkind Vocal Coaching

Studio Wisselkind in Dordrecht

Bij mij kun je terecht voor alles wat met zingen te maken heeft. Zing je graag en wil je je vocale kwaliteiten verder ontwikkelen? Dan ben je hier aan het goede adres! Het maakt niet uit of je al jaren ervaring hebt op het podium, of alleen zingt onder de douche. Samen maken we een persoonlijk plan voor de ontwikkeling van jouw stem en ik help jou om jouw doelen te bereiken door middel van het Universal Voice System met een gezellig vleugje van Wisselkind’s eigenwijze wijze. Uiteraard kan dat ook online via de digitale snelweg.

Het Universal Voice System, bedacht door het Universal Voice Institute, is een te gekke zangmethode voor iedereen. 20 juli 2021 ben ik afgestudeerd ik af aan het UVI en ben ik Universal Voice Master Teacher geworden.

In het Universal Voice Systeem ben ik getraind in alle zangstijlen, maar mijn eigen specialisme is Metal. Of je nu clean wilt leren zingen of effecten als grunts, screams of distortion wilt leren toepassen, of verbeteren, het is allemaal mogelijk. Ervaren zangers, beginners en alles ertussenin. Iedereen is welkom.

KvK: 81522193
Btw-id: NL003573811B04

PRAKTISCHE INFO:

Tarieven: (onderstaande tarieven zijn ex. btw 21%)

Jongeren onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van btw

Losse les: 45 €

Duo les: 50 €

Strippenkaart 5 individuele lessen:  210 € (15 euro korting)

Strippenkaart 10 individuele lessen: 400 € (50 euro korting)

Lessen kunnen zowel live als online worden geboekt.

Een losse les duurt 45 minuten

Live lessen vinden plaats in mijn studio in Dordrecht